06 70 332 5857 [email protected]
Június 26., a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja

Június 26., a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja

Június 26., a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja

Törés – a drogprevenciós film

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Törés című filmje a tudatmódosító szerek használatának következményei mellett a döntéseink fontosságára hívja fel a figyelmet. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

A teljes film az alábbiakban megtekinthető:

Törés – a drogprevenciós film
1 of 1

DIF – 15 éves ünnepi koncert – főpróba

DIF – 15 éves ünnepi koncert – főpróba

DIF – 15 éves ünnepi koncert

főpróba

Újra abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy mi készíthettük el a Dombóvári Ifjúsági Zenekar 15 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepi koncertjének azon témájú filmjét, amely a kulisszák mögé enged betekintést.

A pénteki napon kollégánk, Keszi is meglepetésszerűen toppant be a helyszínre, ahol rengeteg csodás fotót készített a DIF főpróbájáról. Ezeket láthatjátok ebben a cikkben.

Széles utat! Új motoros himnusz született?

Széles utat! Új motoros himnusz született?

Hihetetlen élmény volt! Ahogy a chopperek dübörögnek, ahogy a gyorsasági motorokat tiltásig nyelezik, és ahogy a forgatás alatt vigyáztak ránk, és egymásra. Fantasztikus szervezés remek emberekkel! 1 zenekar, 100 motor, több mit 100 motoros és a végeredmény egy remek videoklip. Megtisztelő, hogy a klip elkészítésére a StúdióB Hungary csapatát kértétek fel! Külön öröm számunkra, hogy a dal masteringje is a nevünkhöz fűződhet.

Fogadjátok szeretettel a Royal Zenekar legújabb művét, ami nagyon rövid idő alatt az új magyar motoros himnusszá nőheti ki magát…. Széles utat! 🙂

Royal Zenekar – Széles utat!
1 of 1

Fotók az eseményről

Esküvői videó – Juci és Lali

Esküvői videó – Juci és Lali

Hűvös nap virradt ránk 2020. október 17-én, amikor útnak indultunk Somogyvámos felé. A megbeszélt találkozó felé haladva egy csinosba öltözött fiatalemberrel találkoztunk, akiről kiderült: Juci és Lali esküvőjére tart, hiszen Ő lesz a vőfély :D. A somogyvámosi Kultúrháznál gyülekeztünk, majd – már szorított az idő – egy gyors búcsúztató után máris Mezőcsokonya felé vettük az irányt.

Juci már nagyon várta szíve választottját. A kikérőn természetesen a szülők is áldásukat adták a közelgő frigyhez. A helyi templomban Isten, majd egy kicsit később az anyagkönyvvezető előtt is fogadalmat tettek a fiatalok.. A násznép ezután ismét autóba pattant, hogy még sötétedés előtt a lagzi helyszínére érjen. A Tenisz Clubban a megszokott remek hangulatú, baráti fogadtatásban volt részünk. Nemcsak a személyzet, hanem az est hangulatfelelősének – Bodó Peti és édesapja Tibi – részéről is. Imádunk Titeket! 😀

A buli remek hangulatban zajlott, a menyasszony és a vőlegény is derekasan állták a sarat. Végigtáncolták az éjszakát, együtt nevettek az ilyenkor szokásos „szívatásokon”, és az utolsó fillérig mindent összesöpörtek.

Kedves Juci és Laller! Kívánjuk, hogy mindig legyetek ilyen vidámak! Íme a Ti filmetek:

Esküvő – Juci és Lali
1 of 1
Esküvői videó – Eszter és Gábor

Esküvői videó – Eszter és Gábor

Napsütés, Balaton, családias hangulat, és nagy pillanatok!

Legegyszerűbben így jellemezhetnénk a StúdióB Hungary csapatának jubileumi 100. esküvői videofelvétel-készítését.

Eszter és Gábor egy csodaszép környezetben, Balatonfenyvesen esküdtek örök hűséget egymásnak. Miután minden vendég megérkezett, egy rövid sétát követően a parton berendezett helyszínen a fiatalok hivatalosan is kimondhatták a boldogító igeneket! A vidám hangulatú polgári ceremóniát fotók sora követte, majd az addigra már megéhezett násznép a finomabbnál finomabb falatokból válogathatott.

Vacsora után egy meglepetés következett: az ifjú pár fiatalkori képeiből a családtagjaik készítettek egy vidám összeállítást.

Esküvő – Eszter és Gábor
1 of 1

Fotók az eseményről

Esküvői videó – Barbi és Norbi

Esküvői videó – Barbi és Norbi

Barbi és Norbi nagy napjára már lelkesen készültünk, hiszen a vőfély-fotós-videós „trió” hírhedten vidám csapatként már sokszor dolgozott együtt. Az előkészületek megörökítését Mekényesen kezdtük, ahol először a menyasszony, majd kicsit később a vőlegény vendégszeretetét élveztük. A remek hangulatú fotózás-vágóképezés után a mágocsi templom előtti gyülekezőre siettünk, melyet követően Isten előtt fogadtak örök hűséget egymásnak a fiatalok.

Az egyházi szertartást egy hosszabb autóút követte. A cél Tevel volt, ahol a Gányi Rendezvényház adott otthont a polgári ceremóniának.

Az est folyamán az ízletes vacsora közben folyamatosan felfelé ívelt a hangulat, a vőfélyünk egy perce sem engedte, hogy bárki is unatkozzon. Ebben természetesen a Kor-Show Music Band is a segítségére volt.

Összegezve az éjszakát: ez volt a StúdióB Hungary csapatának 99. esküvői filmkészítése, amely méltón megkaphatta volna akár a jubileumi címet is, hiszen minden szempontból felejthetetlen és érzelmes nap volt. Éljen az ifjú pár!! 🙂

Hamarosan a 100. esküvővel jelentkezünk! Addig is tekintsétek meg Barbi és Norbi nagy napjának összefoglalóját:

Esküvő – Barbi és Norbi
1 of 1

Fotók az eseményről

esküvői videó Tevel esküvői videó Tevel esküvői videó Tevel Barbi és Norbi