06 70 332 5857 [email protected]

Információk

Esküvői videó

Esküvői videó készítésekor 4 kamerával érkezünk a helyszínre 2 fős stábbal. Az elkészült nyersanyagból kb. 150 perces vágott film készül, amelyet borítóval ellátott tokba helyezett nyomtatott DVD-kre írunk, ebből adunk 3 példányt. Ugyanezt megkapja az ifjú pár FullHD minőségben is (.mp4 formátumban). Biztosan lesz olyan felvétel, amely esetleg nem kerül bele a filmbe, azt is átadjuk kiegészítésként szintén vágott formában.

Ezeken kívül készül egy 8-10 perces összefoglaló rövidfilm is, ilyeneket találtok a REFERENCIÁK menüpont alatt, illetve a Facebook-oldalunkon. Érdemes még tudni, hogy hanganyagot külön is rögzítünk csíptethető mikrofonnal, illetve a zenekart / lemezlovast stúdióhangkártyával vonali jelen, így nem csupán a kamerahang áll rendelkezésünkre, hanem tiszta, stúdió minőségű hangot kapunk eredményként.

Az elkészített filmet néhány extrával is gazdagítjuk, melynek nagy része az ifjú pár részére meglepetés. Az elkészítést 3 hetes határidővel vállaljuk (+postázási idő).

KÉRJÉTEK EGYÉNRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT! Bővebb információkért hívjátok a +36 70 332 5857-es telefonszámot, vagy írjatok üzenetet az [email protected] e-mail címre!

Legutóbbi esküvői videó / rövidfilm:

Mónika & Zsolt
1 of 1