06 70 332 5857 [email protected]

Világjáró

A wonderful world 3
Ismét Horvátország, Makarska Rivijera volt az úticél. Ezúttal leginkább a víz alatti világra koncentráltunk, és mélyebbre jutottunk a tengerben, mint eddig valaha. A videóban egy néma látogató is meglepett minket! 😀 Ez a hely nagy hatással volt ránk, mely során megfogalmazódott bennünk: „ezt újra és újra látni kell!”.
A wonderful world 2

Ezúttal Törökországba vettük az irányt, a helyszín Alanya. A város méltán népszerű az utazni vágyók közt, hiszen a jókedv, bulizás, pezsgés új értelmet nyernek egy európai ember számára. A világhírű bazársor kisebb csalódást okozhat az ide látogatóknak, ugyanis a róla elterjedt hiedelmek inkább csak misztifikált mendemondák. Viszont egy törökfürdő, vagy akár egy Jeep Safari bőven kárpótol minket.

Röviden összefoglalva biztos, hogy életünk egyik meghatározó emléke lesz ez a repülőút.

A wonderful world 1

Horvátországban jártunk, ahol a videóban is látható elképesztő látványosságok terültek elénk. A hely neve Makarska Rivijera (Podaca). Egy nagyon kedves idős házaspár apartmanjában szálltunk meg, a kikötőben pedig találkoztunk Rosival, aki egy különleges italt kóstoltatott meg velünk, amely „višnja” névre hallgatott. Az ízlelőbimbóinkat és a Google fordítót segítségül hívva rájöttünk, hogy meggylikőrt ittunk 🙂

A wonderful world 3
1 of 3
A wonderful world 2
2 of 3
A wonderful world 1
3 of 3

StúdióB Hungary – Világjáró

„Igényesség, megbízhatóság, egyedi szemlélet”