06703325857 [email protected]

Rendőrségi figyelemfelkeltés

3 POLICE wishes – COMING SOON
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kérésére hamarosan újabb rendőrségi projekttel jelentkezünk, melyből ez a beharangozó mutat be néhány jellemző részletet
3 POLICE wishes – COMING SOON
1 of 5
Törés – a drogprevenciós film

A kábítószer-ellenes világnap közeledtével a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott felkérésre készíthettük el a Törés című drogprevenciós és egyben baleset-megelőzési filmet. 2018. június 13-án az érdeklődők egy élethű szimulációnak lehettek szemtanúi Kaposváron: két összetört autó, műsebek, és egy fiatal lány, akit – a szerepe alapján – már nem tudtak visszahozni az életbe… A film oktató jellegű, arra tanít bennünket, hogy igenis felelősek vagyunk tetteinkért, embertársainkért, de a benne látható jelenetek a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek!

Törés – a drogprevenciós film
2 of 5
Be careful

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság megbízásából, és a Dombóvári Rendőrkapitányság közreműködésével elkészítettük a legújabb rövidfilmünket, amely néhány lehetséges baleseti helyzetet bemutatva hívja fel a figyelmet: FIGYELJÜNK EGYMÁSRA, ELŐZZÜK MEG A BALESETEKET!

A videóban látható jelenetek illusztrációk, a valóságban nem történtek meg!

Be careful
3 of 5
The “Change of traffic order” project

Immáron elkészült a “Forgalmi rend változása” című projekt is a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Dombóvári Rendőrkapitányság megbízásából! Ez a rövid videó felhívja mindenki figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatára, az oktatási intézmények környékén való fokozott figyelemre mind a gyalogosok, mind a járművezetők részéről, továbbá Dombóváron a közelmúltban bekövetkezett forgalmi rend változásra. Nézd meg Te is!

Köszönjük az együttműködést!

The “Change of traffic order” project
4 of 5
The “Push the bike” project

Kis csapatunk a Tolna Megyei Baleset-megelőzési bizottsággal és a Dombóvári Rendőrkapitánysággal együttműködve hozta létre ezt a filmet a “Tolva szabályos!” projekt keretein belül. Működj együtt Te is, és ne feledd: zebrán kerékpárral áthaladni csak tolva szabályos!

The “Push the bike” project
5 of 5