06 70 332 5857 [email protected]

Esküvői videó

Ezen az oldalon tekinthetitek meg az egyes esküvői filmekből készült rövid összefoglalókat. További információkat ezzel kapcsolatban itt találtok!

Linda & Jani

Hatalmas lendülettel vágtunk neki a Nagy napnak. A rómahegyi helyszínen érkezésünk után azonnal nekiláttunk a technikai előkészületeknek, majd a menyasszony és a vőlegény készülődésének néhány mozzanatába is bepillantást nyertünk. Itt már simán látszott, hogy tényleg nem egy hétköznapi este vár ránk.

Esküvő – Juci és Lali

Hűvös nap virradt ránk 2020. október 17-én, amikor útnak indultunk Somogyvámos, majd később Mezőcsokonya felé. A búcsúztatókat követően a helyi templomban Isten, azután az anyagkönyvvezető előtt is fogadalmat tettek a fiatalok. A násznép ezután ismét autóba pattant, hogy még sötétedés előtt a lagzi helyszínére érjen. A Tenisz Clubban a megszokott remek hangulatú, baráti fogadtatásban volt részünk. Nemcsak a személyzet, hanem az est hangulatfelelősének – Bodó Peti és édesapja Tibi – részéről is. Imádunk Titeket! 😀

Esküvő – Eszter és Gábor

A StúdióB Hungary csapatának jubileumi 100. esküvői videofelvétel-készítése.

Eszter és Gábor egy csodaszép környezetben, Balatonfenyvesen esküdtek örök hűséget egymásnak. Miután minden vendég megérkezett, egy rövid sétát követően a parton berendezett helyszínen a fiatalok hivatalosan is kimondhatták a boldogító igeneket! A vidám hangulatú polgári ceremóniát fotók sora követte, majd az addigra már megéhezett násznép a finomabbnál finomabb falatokból válogathatott. Vacsora után egy meglepetés következett: az ifjú pár fiatalkori képeiből a családtagjaik készítettek egy vidám összeállítást.

Esküvő – Barbi és Norbi

Barbi és Norbi nagy napjára már lelkesen készültünk, hiszen a vőfély-fotós-videós “trió” hírhedten vidám csapatként már sokszor dolgozott együtt. Az előkészületek megörökítését Mekényesen kezdtük, majd a remek hangulatú fotózás-vágóképezés után a mágocsi templomhoz siettünk, ahol Isten előtt fogadtak örök hűséget egymásnak a fiatalok. Ezt követte a polgári ceremónia, majd a vidám hangulatú lakodalom Tevelen, a Gányi Rendezvényházban.

Ez volt a StúdióB Hungary csapatának 99. esküvői filmkészítése, amely méltón megkaphatta volna akár a jubileumi címet is, hiszen minden szempontból felejthetetlen és érzelmes nap volt. Éljen az ifjú pár!! 🙂

Esküvői videó – Zsike and Tomi

Zsike és Péter fogadalmára talán a nyár egyik legmelegebb napján került sor. A násznép a dombóvári Tinódi Ház előtti téren gyülekezett, majd nem sokkal később már a polgári szertartáson kísérte figyelemmel, ahogy az ifjú pár kimondja a boldogító igeneket. Ezt követően autós menet kísérte a fiatalokat a gunarasi Camping Étteremig, ahol az esküvői vacsora jó hangulattal vette kezdetét.

Esküvői videó – Szandi és Peti

Következő utunk Sásdra vezetett, ahová mindig nagy izgalommal térünk vissza. A zenével kísért kikérő és búcsúztató után a helyi ÁMK emelete adott otthont a polgári szertartásnak, majd a helyi templomban Isten előtt is örök hűséget fogadtak a fiatalok. Szandi és Peti lagziján a Coctail Zenekar húzta a remek talpalávalót.

Wedding – Krisztina and Gergő

Gergővel a lengyeltóti katolikus templom előtt találkoztunk. A bevonulást követően már nem kellett sokat várni: Krisztina is megérkezett. Az ifjú pár az oltár előtt láthatta meg egymást először “talpig díszben”. Az isteni áldás, és a fogadalmak után gyalogos menetben a helyi művelődési ház udvarára érkeztünk a polgári szertartásra, amely után ceremóniamesterünk (Róth-Balázsi Hunor) hergelte fel a házasság előtt álló hajadonokat és a násznépet. Az éjszaka folyamán a Forever Live Band húzta a talpalávalót.

Wedding – Livi and Robi

Livihez és Robihoz már ismerősökként érkeztünk, hiszen néhány évvel ezelőtt Robi testvérének nagy napját is mi filmesítettük meg. A készülődések után Szakályban a vőlegény búcsúztatóját, majd Dúzson a menyasszony kikérőjét filmezhettük, melyeket – többek között – a vőfély (Tóth Szabi) szavai tettek felejthetetlenné. A teljes násznép ezután a szakályi templomban kísérhette figyelemmel, ahogy az ifjú pár isten színe előtt fogadalmat tesz, majd a misével összekötött szertartást követően a gunarasi Camping Étterem adott helyet a polgári ceremóniának. A meglepetésekkel tarkított lakodalom során a Bácskai Sláger Band zenészei is kitettek magukért, az est folyamán pedig a Szivárvány Színei Photography örökítette meg a pillanatképeket.

Wedding video – Dorottya and Roland

Dorottya és Roland nagy napján Beleznai János ceremóniamester vezetésével érkeztünk a “lányos házhoz”. A kikérő és a búcsúztatók után a Dombóvári Szent Gergely-templom (gunarasi kápolna) felé vettük az irányt, ahol János atya és Isten előtt fogadtak egymásnak örök hűséget a fiatalok, majd ezt követően a dombóvári önkormányzat dísztermében a magyar törvények szerint is férj és feleség lett az ifjú párból. A Mexx Zenekar a remek muzsikával hamar táncra perdítette a násznépet, a buli hajnalig kitartott. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Ti nagy napotoknak is!

Weddig video – Karina and Rocco

Karina és Rocco Kaposvárra szervezték a nagy napjukat. A jó hangulatú készülődés hamar véget ért, ugyanis megérkezett a násznép, ahol a vőfély természetesen magyarul és olaszul búcsúzott a szülőktől. A násznép olasz tagjainak legnagyobb meglepetésére egy bajszos-szakállas menyasszony is érkezett 😀

A magyar hagyományok szerinti polgári szertartásnak és a lakodalomnak a Tenisz Club adott otthont. A bulihangulatról DJ Herczeg gondoskodott, néhány dalban még Balogh Tamás ceremóniamester is felvette a repper-szerepet. Az ifjú pár a menyecsketáncot már olasz népi ritmusokra járta, sőt még a násznépet is megtanították olaszul táncolni 🙂

Wedding – Fanny and Laci

Ahhoz, hogy Fanny és Laci nagy napját megörökíthessük, egészen Mecseknádasdig utaztunk. A Hetényi Pincészet varázslatos környezete, és a tulajdonosok kedvessége az első pillanattól kezdve lehengerlő volt.

A polgári ceremónián a fiatalok bátran mondták ki az igeneket, a szülőköszöntő során pedig igazán megindító volt látni mindkét örömapa meghatódottságát.

Wedding – Rita and Tamás

Ritával és Tomival a gunarasi Európa Hotelben találkoztunk. Miután pár szóban átbeszéltük a nagy nap eseményeit, máris az ebédhez készülődtünk… Látszólag, ugyanis Tomi rég nem látott barátai érkeztek Nyíregyházáról, és őket még “be kellett csempészni” az épületbe. 😁 A baráti ebédet követően a Dombóvári Városháza dísztermében mondta ki a boldogító igent az ifjú pár!

Wedding – Éva and Barnabás

Éva és Barnabás nagy napján a Tamási Parkerdő árnyat adó fái között már délelőtt megkezdődött a vidám hangulatú kreatív fotózás. A polgári szertartásnak és a lakodalomnak a szedresi Lovas Udvarház adott otthont. Az igenek elhangzása egyben a “startjele” is volt a közelgő bulinak, ahol a Karaván Zenekar húzta a talpalávalót, a menyecsketáncot követően pedig Postás Józsi lepte meg az ifjú párt.

Wedding video – Reni and Lala

Reni és Lala nagy napján az Európa Hotelben kezdtük el a forgatást. A készülődés pillanatait a vőlegény búcsúztatása, majd a menyasszony kikérője követte. Utóbbin ismét sikerrel jártunk: Lala és Reni együtt érkezhetett a templomba, ahol Isten színe előtt fogadtak örök hűséget egymásnak.

Az éjszaka folyamán Renit elrabolták, de Lala mindent megtett a visszaszerzéséért. A feladatok “keménységét” figyelembe véve egy közismert szállóige jut eszünkbe (természetesen a legjobb értelemben véve): “Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?” 😀

Wedding video – Denisza and József

Május utolsó szombatján korán indultunk, hisz ezúttal az úticélunk a Füleki vár volt! Vendéglátóink hatalmas szeretettel fogadtak a vár tövében található Panzión Bebekben. A kreatív fotózás egy Ragyolc környéki bányatónál zajlott, csodaszép környezetben.

A búcsúztatókra a menyasszonyos háznál került sor, majd gyalogos menettel érkeztünk a helyi templomba, ahol Isten előtt is elhangzottak a fogadalmak. Ezt követően autós menettel utaztunk vissza Fülekre, ahol a hangulatfelelős TheQuila Zenekar egyből táncra perdítette a násznépet.

Wedding video – Vivi and Ati

Az idei szezonnyitó esküvőnkre Pécsett került sor. Abszolút baráti fogadtatásban volt részünk már a kezdetektől, de az este folyamán is jutott bőven a mosolyból (természetesen nem csak nekünk).

A rövid kikérő után a polgári szertartás és a lakodalom helyszíne felé vettük az irányt, melyeknek a Laterum Hotel adott otthont.A Royal Zenekar ismét hozta a tőlük megszokott formát, így a vendégek már a nyitótánc előtt elfoglalták a parkettet.

Wedding – Hanna and Szabi

Hanna és Szabi nagy napján a jókedvű öltözést, készülődést követően rövid, de nem mindennapi búcsúztatóknak lehettünk szem- és fültanúi. Egy rövid séta után (az utca elején) a helyi anyakönyvvezető előtt, majd a kaposmérői főút túloldalán lévő templomban is elhangzottak az egyértelmű igenek. A java viszont csak ezután következett…

Wedding – Detti and Peti

Detti és Peti nagy napján a menyasszonyi házhoz érkeztünk meg legelőször, majd ezután Alsóleperdre érkeztünk, ahol vőlegényünk teljes nyugalomban, de már felpörögve várta az “egész napos buli” kezdetét. A szabadtéri polgári ceremónia és a frissítő italozás meghozta a kedvet a násznépnek ahhoz, hogy már a nyitótánc közben is táncra perdüljenek.

Wedding – Ági and Dávid

 Ági és Dávid nagy napja a mágocsi templomnál kezdődött, ahol a mindig jókedvű és barátságos Csibi atya adta össze az ifjú párt. Az egyházi szertartás után egy igen rendezett autós menettel a Gunaras Resort SPA Hotelbe mentünk, ahol a szomjas násznép megvendégelése után a polgári ceremónián is kétszer is elhangzott: “igen”. Az fiatalok ezután már fellélegezhettek, és kezdetét vehette a hajnalig tartó mulatozás.

Wedding – Adri and Dani

Következő utunk Belvárdgyulára vezetett. Adri és Dani nagy napján a változatos időjárásnak köszönhetően a polgári ceremónia még szikrázó napsütésben zajlott, de mire elérkezett a vacsora ideje, már túl voltunk egy frissítő felhőszakadáson is. A Belvárdi Fogadó szakácsa és a személyzet is igencsak kitett magáért, ahogy Solowphoto barátunk is!

Linda & Jani
1 of 20
Esküvő – Juci és Lali
2 of 20
Esküvő – Eszter és Gábor
3 of 20
Esküvő – Barbi és Norbi
4 of 20
Esküvői videó – Zsike and Tomi
5 of 20
Esküvői videó – Szandi és Peti
6 of 20
Wedding – Krisztina and Gergő
7 of 20
Wedding – Livi and Robi
8 of 20
Wedding video – Dorottya and Roland
9 of 20
Weddig video – Karina and Rocco
10 of 20
Wedding – Fanny and Laci
11 of 20
Wedding – Rita and Tamás
12 of 20
Wedding – Éva and Barnabás
13 of 20
Wedding video – Reni and Lala
14 of 20
Wedding video – Denisza and József
15 of 20
Wedding video – Vivi and Ati
16 of 20
Wedding – Hanna and Szabi
17 of 20
Wedding – Detti and Peti
18 of 20
Wedding – Ági and Dávid
19 of 20
Wedding – Adri and Dani
20 of 20

További referenciákért keress minket elérhetőségeink valamelyikén!


Vélemények

Dóra és Máté

“Pár évvel ezelőtt volt szerencsénk megismerni titeket a nővérem esküvőjén. Már akkor láttuk, hogy egy szuper stáb dolgozik együtt, akik kedvesek, vidámak, segítőkészek, barátságosak és maximálisan odateszik magukat a munkában! Gördülékeny volt a megbeszélés, pontosan érkezés, minden a megbeszéltek alapján történt! Részletekre is nagyon odafigyelnek! Örülünk hogy titeket választottunk, csak ajánlani tudunk titeket! Köszönjük! További sok-sok sikeres évet kívánunk nektek!”


Forrayné Dobondi Andrea

“Csak jókat tudok mondani, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük, mindent megtettek értünk a nagy napon! Számunkra a videó volt a legfontosabb, hisz az örökre megmarad, de ha újrakezdeném akkor is titeket választanálak! 🙂 “ – Andi & Krisz

Kifejezetten tetszett:
“Bármilyen kérést, kívánságot teljesítettek! Kapcsolatot teremtettek a násznéppel, ami nekünk kifejezetten tetszett! 🙂


Tündi és Gábor

“Szimpatikus csapat, akik munkájukkal felejthetetlenné tették a napunkat. Minden fontos pillanatunkat megörökítettek, amire évek múlva is nagyon jó lesz visszaemlékezni.
Bátran ajánlunk Titeket minden kedves házasulandó párnak!
Ezúton is köszönjük Nektek 🙂 “

Kifejezetten tetszett:
“Mindenhol ott voltak, ahol kellett, de mégsem voltak tolakodóak”


Török Szimonetta és Bálint

“Ügyesek rugalmasak hozzáértők profik!”


Kata és Tomi

“Fejlett felszereléssel színvonalas emléket alkottak nekünk. Közvetlenségükkel oldották a bennünk lévő feszültséget. Észrevétlenül dolgoztak és minden fontos pillanatot megörökítettek.
A legjobb döntésünk volt hogy a StúdióB-t választottuk.”

Kifejezetten tetszett:
“A videó és a hang minősége kiváló. A videóba rejtett meglepetések kifejezetten tetszettek mindenkinek. Nagyon közvetlenek voltak és lelkesek. Jó hatással voltak ránk és a társaságra úgy, hogy szinte észrevétlenül dolgoztak.”


Kriszti és Balázs

“Nagyon jó volt a hangulat, mert közvetlenek voltak, mindenhol ott voltak ahol kellett. A fontos és vicces részeket egyaránt megörökítették és még a bakijainkból is jó dolog sült ki a végén”

Kifejezetten tetszett:
“A videósok közvetlensége.”


Apáti Katalin és Károly Bálint

“Csak ajánlani tudjuk a StúdióB-s csapatot, aki biztosra akar menni az őket választja. Megbízhatók, profik és nagyon jó munkát végeznek. Mindenkivel megtalálták a közös hangot, jól összedolgoztak a fotósokkal, zenekarral. Felvételeken látszik, hogy nem csak ránk, hanem vendégeinkre is odafigyeltek. Határidőre megkaptuk a felvételeket, nem kellett hónapokat várnunk a kész anyagra.”


Heni és Józsi

“Nem bántuk meg,h titeket választottunk.nagyon jó volt minden”


Leonarda és László

“Nagyon jók voltak! Többeknek is ajánlottuk őket!”


StúdióB Hungary – Esküvői videó

“Igényesség, megbízhatóság, egyedi szemlélet”