Esküvői videó

Ezen az oldalon tekinthetitek meg az egyes esküvői filmekből készült rövid összefoglalókat. További információkat ezzel kapcsolatban itt találtok!

Esküvő – Hanna és Szabi

Hanna és Szabi nagy napján a jókedvű öltözést, készülődést követően rövid, de nem mindennapi búcsúztatóknak lehettünk szem- és fültanúi. Egy rövid séta után (az utca elején) a helyi anyakönyvvezető előtt, majd a kaposmérői főút túloldalán lévő templomban is elhangzottak az egyértelmű igenek. A java viszont csak ezután következett…

Esküvő – Hanna és Szabi
1 of 20
Esküvő – Detti és Peti

Detti és Peti nagy napján a menyasszonyi házhoz érkeztünk meg legelőször, majd ezután Alsóleperdre érkeztünk, ahol vőlegényünk teljes nyugalomban, de már felpörögve várta az “egész napos buli” kezdetét. A szabadtéri polgári ceremónia és a frissítő italozás meghozta a kedvet a násznépnek ahhoz, hogy már a nyitótánc közben is táncra perdüljenek.

Esküvő – Detti és Peti
2 of 20
Esküvő – Ági és Dávid

 Ági és Dávid nagy napja a mágocsi templomnál kezdődött, ahol a mindig jókedvű és barátságos Csibi atya adta össze az ifjú párt. Az egyházi szertartás után egy igen rendezett autós menettel a Gunaras Resort SPA Hotelbe mentünk, ahol a szomjas násznép megvendégelése után a polgári ceremónián is kétszer is elhangzott: “igen”. Az fiatalok ezután már fellélegezhettek, és kezdetét vehette a hajnalig tartó mulatozás.

Esküvő – Ági és Dávid
3 of 20
Esküvő – Adri és Dani

Következő utunk Belvárdgyulára vezetett. Adri és Dani nagy napján a változatos időjárásnak köszönhetően a polgári ceremónia még szikrázó napsütésben zajlott, de mire elérkezett a vacsora ideje, már túl voltunk egy frissítő felhőszakadáson is. A Belvárdi Fogadó szakácsa és a személyzet is igencsak kitett magáért, ahogy Solowphoto barátunk is!

Esküvő – Adri és Dani
4 of 20
Esküvő – Niki és Márk

Nikivel és Márkkal a bikali Puchner Kastélyszállóban találkoztunk a nagy napon. Már a készülődéstől aktívan forgattunk, miközben Tóbi vőfély is megérkezett, aki által a vendégek is hamar feloldódtak. A szertartások után kezdetét vette a hajnalig tartó buli a TheQuila Zenekarral.

Esküvő – Niki és Márk
5 of 20
Esküvő – Henrietta és Gábor

Henivel és Gáborral Kaposfüreden találkoztunk, akik már a kapuban széles mosollyal fogadtak bennünket. Úgy hozta a sors, hogy a lakodalomban – melynek hangulatáról ódákat lehetne zengeni – ismét Gavallér Gyulával és Csabival találkozhattunk.

Esküvő – Henrietta és Gábor
6 of 20
Esküvő – Tündi és Gábor

A soron következő ifjú párunknak, Tündinek és Gábornak köszönhetően idén már harmadik alkalommal látogathattunk el a kaposvári Tenisz Clubba. A lakodalomban Gavallér Gyula és csapata, valamint Csimszi Dezső szolgáltatta a jobbnál jobb talpalávalókat egészen a hajnali órákig.

Esküvő – Tündi és Gábor
7 of 20
Esküvő – Sári és Attila

Következő utunk Ozorára vezetett, ahol Sári és Attila nagy napját kaphattuk lencsevégre. Az érzelmekkel teli búcsúztatókat követően a násznép rendőri díszszakasz kíséretében az Ozorai Várkastélyhoz menetelt, és itt követte figyelemmel, ahogy az ifjú pár kimondja a boldogító igeneket.

Esküvő – Sári és Attila
8 of 20
Esküvő – Tami és Milán

Idén már másodszor látogattunk el a kaposvári Tenisz Clubba – és nem utoljára -, ahol ezúttal Tami és Milán esküvőjére voltunk hivatalosak. Tóth Zoli vőfély vezényletével egy vidám hangulatú búcsúztatónak és kikérőnek lehettünk szem- és fültanúi, ezt követően könnyed autós menettel a Városházára siettünk, ahol az ifjú pár kimondta a boldogító igent.

Esküvő – Tami és Milán
9 of 20
Wedding – Zitus and Levi

Zitus és Levi lakodalmára vezető utunkat elsőként Nagyatádon szakítottuk “félbe”. A templom előtti gyülekező után egy rendhagyó ceremónia részesei lehettünk. Miután a frigyre isteni áldást kértek (és persze kaptak), ismét autóba pattantunk, és a Somogyszob mellett található Mocz tanyára siettünk, ahol Marietta és csapata (szokásukhoz híven) ismét kitett magáért.

Wedding – Zitus and Levi
10 of 20
Esküvő – Adri és Joci

Csapatunk ezen formációjának 70. esküvője volt Adri és Joci nagy napja. Menyasszonyunk szívének választottja már nem volt idegen számunkra. Az autós berkekből jól ismert Joci is hozta a tőle megszokott, mindig vidám formát.

Esküvő – Adri és Joci
11 of 20
Esküvő – Judit és Csabi

Judit és Csabi nagy napján már összeszokott csapatként találkoztunk a Philips Zenekarral, valamint a SolowPhotoval Dombóváron. A belvárosi legénybúcsúztatót követően Bikalra autóztunk, ahol a menyasszony kikérője után Csibi Atya által lefolytatott szertartáson hallhattuk az igeneket.

Esküvő – Judit és Csabi
12 of 20
Esküvő – Évi és Janó

Évi és Janó nagy napján végül kegyes volt hozzánk az időjárás, hiszen a távolból fenyegető vihar csak a legfontosabb események után érkezett meg. Az igen szimpatikus pár a legénybúcsúztató, és a kikérő után Isten házában, majd az anyakönyvvezető előtt fogadtak örök hűséget egymásnak.

A lakodalomnak a nagymányoki sportcsarnok adott otthont, ahol a Dynamic Zenekar is és Hartmann János vőfély is mindent megtettek a jó hangulatért. A meglepetésekkel tarkított mulatság hajnalig tartott, az időjárás csak a dohányzóban tartózkodó vendégeket viccelte meg.

Esküvő – Évi és Janó
13 of 20
Esküvő – Heléna és Attila

Ismét Kaposváron jártunk, ahol Heléna és Attila egyházi szertartását örökítettük meg. A ceremónia érdekessége az volt, hogy az eskütételt követően közvetlenül megtartották az ifjú pár gyermekének, Botinak a keresztelőjét.

 

Esküvő – Heléna és Attila
14 of 20
Esküvő – Lilla és Ákos

A soron következő esküvői film Lilla és Ákos nagy napját foglalja össze. Az egyházaskozári vőlegény búcsúztatót a lengyeli menyasszonykikérő, valamint a templomi szertartás követte. A meghitt ceremónia után hosszú – közel 30 km-es – út vezetett a mecseknádasdi Bagoly Csárdába, ahol a násznépet a Dynamic Zenekar pörgette fel még magasabb fordulatra!

Esküvő – Lilla és Ákos
15 of 20
Esküvő – Kitti és Zsolti

Izgatottan vártuk a május 12-t, hiszen egy “közelebbi” ismerőseink házasságkötéséről készíthettünk filmet. A Royal Zenekarral néhány éve ismerkedtünk meg, ugyanabban a buliban, amikor a zenekar dobosa, Zsolti szemet vetett Kittire. A lakodalom a somogyaszalói Panoráma Élmény- és Rendezvényházban volt, ahol a vendégekké avanzsált zenekartagokkal együtt bulizhattunk az NGR Zenekar muzsikájára.

Esküvő – Kitti és Zsolti
16 of 20
Esküvői – Eszter és Karcsi

Az idei esküvői szezonunkat Eszter és Karcsi nagy napjával nyitottuk. A menyasszonykikérőt követően a násznép rendőri díszkísérettel vonult át az egyházi szertartás helyszínére, melynek különlegessége az volt, hogy az ifjú pár a szabad ég alatt fogadhatott egymásnak örök hűséget.

Esküvői – Eszter és Karcsi
17 of 20
Esküvő – Krisztina és Zoltán

Az idei esküvői szezont a bikali Puchner Kastélyszállóban zártuk, ahol Krisztina és Zoltán esküdött örök hűséget egymásnak. A könnyed polgári ceremónia és a vacsora alatt ezúttal egy hárfa és egy hegedű kellemes harmóniáját élvezhette a násznép, a zenei aláfestést ugyanis a Budapest Violin-Harp Duo szolgáltatta igen magas színvonalon.

Esküvő – Krisztina és Zoltán
18 of 20
Esküvő – Kati és Andris

Az esküvői videók sorát Mozsgón folytattuk, ahol gyönyörű naplementében örökíthettük meg, ahogy Kati és Andris kimondja a boldogító igent. Hosszú idő után ismét találkozhattunk a 4foryou Zenekarral, valamint a meghívottak között feltűnt egy másik ismerős arc is, mégpedig az elmúlt év szezonzáró esküvőjének vőfélye, Lőrik Laci barátunk. A nagyszerű pillanatképeket pedig immáron sokadszorra Fotolla készítette.

Esküvő – Kati és Andris
19 of 20
Esküvő – Szandi és Sanyi

Első alkalommal volt szerencsénk Érden esküvői videót forgatni, mely során Szandi és Sanyi nagy napját örökítettük meg. A kikérőt követően az ifjú párt egy Caddilac-ben szállították a polgári szertartás, majd a lakodalom helyszínére. Utóbbinak a Sóskúti Lovas- és Élménypark adott otthont, ahol a talpalávalót a Sziporka Zenekar húzta hajnalig, a remek hangulatról pedig Kocsis Peti vőfély gondoskodott.

Esküvő – Szandi és Sanyi
20 of 20

További referenciákért keress minket elérhetőségeink valamelyikén!


Vélemények

Dóra és Máté

“Pár évvel ezelőtt volt szerencsénk megismerni titeket a nővérem esküvőjén. Már akkor láttuk, hogy egy szuper stáb dolgozik együtt, akik kedvesek, vidámak, segítőkészek, barátságosak és maximálisan odateszik magukat a munkában! Gördülékeny volt a megbeszélés, pontosan érkezés, minden a megbeszéltek alapján történt! Részletekre is nagyon odafigyelnek! Örülünk hogy titeket választottunk, csak ajánlani tudunk titeket! Köszönjük! További sok-sok sikeres évet kívánunk nektek!”


Forrayné Dobondi Andrea

“Csak jókat tudok mondani, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük, mindent megtettek értünk a nagy napon! Számunkra a videó volt a legfontosabb, hisz az örökre megmarad, de ha újrakezdeném akkor is titeket választanálak! 🙂 “ – Andi & Krisz

Kifejezetten tetszett:
“Bármilyen kérést, kívánságot teljesítettek! Kapcsolatot teremtettek a násznéppel, ami nekünk kifejezetten tetszett! 🙂


Tündi és Gábor

“Szimpatikus csapat, akik munkájukkal felejthetetlenné tették a napunkat. Minden fontos pillanatunkat megörökítettek, amire évek múlva is nagyon jó lesz visszaemlékezni.
Bátran ajánlunk Titeket minden kedves házasulandó párnak!
Ezúton is köszönjük Nektek 🙂 “

Kifejezetten tetszett:
“Mindenhol ott voltak, ahol kellett, de mégsem voltak tolakodóak”


Török Szimonetta és Bálint

“Ügyesek rugalmasak hozzáértők profik!”


Kata és Tomi

“Fejlett felszereléssel színvonalas emléket alkottak nekünk. Közvetlenségükkel oldották a bennünk lévő feszültséget. Észrevétlenül dolgoztak és minden fontos pillanatot megörökítettek.
A legjobb döntésünk volt hogy a StúdióB-t választottuk.”

Kifejezetten tetszett:
“A videó és a hang minősége kiváló. A videóba rejtett meglepetések kifejezetten tetszettek mindenkinek. Nagyon közvetlenek voltak és lelkesek. Jó hatással voltak ránk és a társaságra úgy, hogy szinte észrevétlenül dolgoztak.”


Kriszti és Balázs

“Nagyon jó volt a hangulat, mert közvetlenek voltak, mindenhol ott voltak ahol kellett. A fontos és vicces részeket egyaránt megörökítették és még a bakijainkból is jó dolog sült ki a végén”

Kifejezetten tetszett:
“A videósok közvetlensége.”


Apáti Katalin és Károly Bálint

“Csak ajánlani tudjuk a StúdióB-s csapatot, aki biztosra akar menni az őket választja. Megbízhatók, profik és nagyon jó munkát végeznek. Mindenkivel megtalálták a közös hangot, jól összedolgoztak a fotósokkal, zenekarral. Felvételeken látszik, hogy nem csak ránk, hanem vendégeinkre is odafigyeltek. Határidőre megkaptuk a felvételeket, nem kellett hónapokat várnunk a kész anyagra.”


Heni és Józsi

“Nem bántuk meg,h titeket választottunk.nagyon jó volt minden”


Leonarda és László

“Nagyon jók voltak! Többeknek is ajánlottuk őket!”


StúdióB Hungary – Esküvői videó

“Igényesség, megbízhatóság, egyedi szemlélet”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében a honlapon sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás