Esküvői videó

Ezen az oldalon tekinthetitek meg az egyes esküvői filmekből készült rövid összefoglalókat. További információkat ezzel kapcsolatban itt találtok!

Esküvő – Krisztina és Gergő

Gergővel a lengyeltóti katolikus templom előtt találkoztunk. A bevonulást követően már nem kellett sokat várni: Krisztina is megérkezett. Az ifjú pár az oltár előtt láthatta meg egymást először “talpig díszben”. Az isteni áldás, és a fogadalmak után gyalogos menetben a helyi művelődési ház udvarára érkeztünk a polgári szertartásra, amely után ceremóniamesterünk (Róth-Balázsi Hunor) hergelte fel a házasság előtt álló hajadonokat és a násznépet. Az éjszaka folyamán a Forever Live Band húzta a talpalávalót.

Esküvő – Krisztina és Gergő
1 of 20
Esküvő – Livi és Robi

Livihez és Robihoz már ismerősökként érkeztünk, hiszen néhány évvel ezelőtt Robi testvérének nagy napját is mi filmesítettük meg. A készülődések után Szakályban a vőlegény búcsúztatóját, majd Dúzson a menyasszony kikérőjét filmezhettük, melyeket – többek között – a vőfély (Tóth Szabi) szavai tettek felejthetetlenné. A teljes násznép ezután a szakályi templomban kísérhette figyelemmel, ahogy az ifjú pár isten színe előtt fogadalmat tesz, majd a misével összekötött szertartást követően a gunarasi Camping Étterem adott helyet a polgári ceremóniának. A meglepetésekkel tarkított lakodalom során a Bácskai Sláger Band zenészei is kitettek magukért, az est folyamán pedig a Szivárvány Színei Photography örökítette meg a pillanatképeket.

Esküvő – Livi és Robi
2 of 20
Esküvő – Dorottya és Roland

Dorottya és Roland nagy napján Beleznai János ceremóniamester vezetésével érkeztünk a “lányos házhoz”. A kikérő és a búcsúztatók után a Dombóvári Szent Gergely-templom (gunarasi kápolna) felé vettük az irányt, ahol János atya és Isten előtt fogadtak egymásnak örök hűséget a fiatalok, majd ezt követően a dombóvári önkormányzat dísztermében a magyar törvények szerint is férj és feleség lett az ifjú párból. A Mexx Zenekar a remek muzsikával hamar táncra perdítette a násznépet, a buli hajnalig kitartott. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Ti nagy napotoknak is!

Esküvő – Dorottya és Roland
3 of 20
Esküvői videó – Karina és Rocco

Karina és Rocco Kaposvárra szervezték a nagy napjukat. A jó hangulatú készülődés hamar véget ért, ugyanis megérkezett a násznép, ahol a vőfély természetesen magyarul és olaszul búcsúzott a szülőktől. A násznép olasz tagjainak legnagyobb meglepetésére egy bajszos-szakállas menyasszony is érkezett 😀

A magyar hagyományok szerinti polgári szertartásnak és a lakodalomnak a Tenisz Club adott otthont. A bulihangulatról DJ Herczeg gondoskodott, néhány dalban még Balogh Tamás ceremóniamester is felvette a repper-szerepet. Az ifjú pár a menyecsketáncot már olasz népi ritmusokra járta, sőt még a násznépet is megtanították olaszul táncolni 🙂

Esküvői videó – Karina és Rocco
4 of 20
Esküvő – Fanny és Laci

Ahhoz, hogy Fanny és Laci nagy napját megörökíthessük, egészen Mecseknádasdig utaztunk. A Hetényi Pincészet varázslatos környezete, és a tulajdonosok kedvessége az első pillanattól kezdve lehengerlő volt.

A polgári ceremónián a fiatalok bátran mondták ki az igeneket, a szülőköszöntő során pedig igazán megindító volt látni mindkét örömapa meghatódottságát.

Esküvő – Fanny és Laci
5 of 20
Esküvő – Rita és Tamás

Ritával és Tomival a gunarasi Európa Hotelben találkoztunk. Miután pár szóban átbeszéltük a nagy nap eseményeit, máris az ebédhez készülődtünk… Látszólag, ugyanis Tomi rég nem látott barátai érkeztek Nyíregyházáról, és őket még “be kellett csempészni” az épületbe. 😁 A baráti ebédet követően a Dombóvári Városháza dísztermében mondta ki a boldogító igent az ifjú pár!

Esküvő – Rita és Tamás
6 of 20
Esküvő – Éva és Barnabás

Éva és Barnabás nagy napján a Tamási Parkerdő árnyat adó fái között már délelőtt megkezdődött a vidám hangulatú kreatív fotózás. A polgári szertartásnak és a lakodalomnak a szedresi Lovas Udvarház adott otthont. Az igenek elhangzása egyben a “startjele” is volt a közelgő bulinak, ahol a Karaván Zenekar húzta a talpalávalót, a menyecsketáncot követően pedig Postás Józsi lepte meg az ifjú párt.

Esküvő – Éva és Barnabás
7 of 20
Esküvői videó – Reni és Lala

Reni és Lala nagy napján az Európa Hotelben kezdtük el a forgatást. A készülődés pillanatait a vőlegény búcsúztatása, majd a menyasszony kikérője követte. Utóbbin ismét sikerrel jártunk: Lala és Reni együtt érkezhetett a templomba, ahol Isten színe előtt fogadtak örök hűséget egymásnak.

Az éjszaka folyamán Renit elrabolták, de Lala mindent megtett a visszaszerzéséért. A feladatok “keménységét” figyelembe véve egy közismert szállóige jut eszünkbe (természetesen a legjobb értelemben véve): “Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?” 😀

Esküvői videó – Reni és Lala
8 of 20
Esküvői videó – Denisza és József

Május utolsó szombatján korán indultunk, hisz ezúttal az úticélunk a Füleki vár volt! Vendéglátóink hatalmas szeretettel fogadtak a vár tövében található Panzión Bebekben. A kreatív fotózás egy Ragyolc környéki bányatónál zajlott, csodaszép környezetben.

A búcsúztatókra a menyasszonyos háznál került sor, majd gyalogos menettel érkeztünk a helyi templomba, ahol Isten előtt is elhangzottak a fogadalmak. Ezt követően autós menettel utaztunk vissza Fülekre, ahol a hangulatfelelős TheQuila Zenekar egyből táncra perdítette a násznépet.

Esküvői videó – Denisza és József
9 of 20
Esküvői videó – Vivi és Ati

Az idei szezonnyitó esküvőnkre Pécsett került sor. Abszolút baráti fogadtatásban volt részünk már a kezdetektől, de az este folyamán is jutott bőven a mosolyból (természetesen nem csak nekünk).

A rövid kikérő után a polgári szertartás és a lakodalom helyszíne felé vettük az irányt, melyeknek a Laterum Hotel adott otthont.A Royal Zenekar ismét hozta a tőlük megszokott formát, így a vendégek már a nyitótánc előtt elfoglalták a parkettet.

Esküvői videó – Vivi és Ati
10 of 20
Esküvő – Hanna és Szabi

Hanna és Szabi nagy napján a jókedvű öltözést, készülődést követően rövid, de nem mindennapi búcsúztatóknak lehettünk szem- és fültanúi. Egy rövid séta után (az utca elején) a helyi anyakönyvvezető előtt, majd a kaposmérői főút túloldalán lévő templomban is elhangzottak az egyértelmű igenek. A java viszont csak ezután következett…

Esküvő – Hanna és Szabi
11 of 20
Esküvő – Detti és Peti

Detti és Peti nagy napján a menyasszonyi házhoz érkeztünk meg legelőször, majd ezután Alsóleperdre érkeztünk, ahol vőlegényünk teljes nyugalomban, de már felpörögve várta az “egész napos buli” kezdetét. A szabadtéri polgári ceremónia és a frissítő italozás meghozta a kedvet a násznépnek ahhoz, hogy már a nyitótánc közben is táncra perdüljenek.

Esküvő – Detti és Peti
12 of 20
Esküvő – Ági és Dávid

 Ági és Dávid nagy napja a mágocsi templomnál kezdődött, ahol a mindig jókedvű és barátságos Csibi atya adta össze az ifjú párt. Az egyházi szertartás után egy igen rendezett autós menettel a Gunaras Resort SPA Hotelbe mentünk, ahol a szomjas násznép megvendégelése után a polgári ceremónián is kétszer is elhangzott: “igen”. Az fiatalok ezután már fellélegezhettek, és kezdetét vehette a hajnalig tartó mulatozás.

Esküvő – Ági és Dávid
13 of 20
Esküvő – Adri és Dani

Következő utunk Belvárdgyulára vezetett. Adri és Dani nagy napján a változatos időjárásnak köszönhetően a polgári ceremónia még szikrázó napsütésben zajlott, de mire elérkezett a vacsora ideje, már túl voltunk egy frissítő felhőszakadáson is. A Belvárdi Fogadó szakácsa és a személyzet is igencsak kitett magáért, ahogy Solowphoto barátunk is!

Esküvő – Adri és Dani
14 of 20
Esküvő – Niki és Márk

Nikivel és Márkkal a bikali Puchner Kastélyszállóban találkoztunk a nagy napon. Már a készülődéstől aktívan forgattunk, miközben Tóbi vőfély is megérkezett, aki által a vendégek is hamar feloldódtak. A szertartások után kezdetét vette a hajnalig tartó buli a TheQuila Zenekarral.

Esküvő – Niki és Márk
15 of 20
Esküvő – Henrietta és Gábor

Henivel és Gáborral Kaposfüreden találkoztunk, akik már a kapuban széles mosollyal fogadtak bennünket. Úgy hozta a sors, hogy a lakodalomban – melynek hangulatáról ódákat lehetne zengeni – ismét Gavallér Gyulával és Csabival találkozhattunk.

Esküvő – Henrietta és Gábor
16 of 20
Esküvő – Tündi és Gábor

A soron következő ifjú párunknak, Tündinek és Gábornak köszönhetően idén már harmadik alkalommal látogathattunk el a kaposvári Tenisz Clubba. A lakodalomban Gavallér Gyula és csapata, valamint Csimszi Dezső szolgáltatta a jobbnál jobb talpalávalókat egészen a hajnali órákig.

Esküvő – Tündi és Gábor
17 of 20
Esküvő – Sári és Attila

Következő utunk Ozorára vezetett, ahol Sári és Attila nagy napját kaphattuk lencsevégre. Az érzelmekkel teli búcsúztatókat követően a násznép rendőri díszszakasz kíséretében az Ozorai Várkastélyhoz menetelt, és itt követte figyelemmel, ahogy az ifjú pár kimondja a boldogító igeneket.

Esküvő – Sári és Attila
18 of 20
Esküvő – Tami és Milán

Idén már másodszor látogattunk el a kaposvári Tenisz Clubba – és nem utoljára -, ahol ezúttal Tami és Milán esküvőjére voltunk hivatalosak. Tóth Zoli vőfély vezényletével egy vidám hangulatú búcsúztatónak és kikérőnek lehettünk szem- és fültanúi, ezt követően könnyed autós menettel a Városházára siettünk, ahol az ifjú pár kimondta a boldogító igent.

Esküvő – Tami és Milán
19 of 20
Wedding – Zitus and Levi

Zitus és Levi lakodalmára vezető utunkat elsőként Nagyatádon szakítottuk “félbe”. A templom előtti gyülekező után egy rendhagyó ceremónia részesei lehettünk. Miután a frigyre isteni áldást kértek (és persze kaptak), ismét autóba pattantunk, és a Somogyszob mellett található Mocz tanyára siettünk, ahol Marietta és csapata (szokásukhoz híven) ismét kitett magáért.

Wedding – Zitus and Levi
20 of 20

További referenciákért keress minket elérhetőségeink valamelyikén!


Vélemények

Dóra és Máté

“Pár évvel ezelőtt volt szerencsénk megismerni titeket a nővérem esküvőjén. Már akkor láttuk, hogy egy szuper stáb dolgozik együtt, akik kedvesek, vidámak, segítőkészek, barátságosak és maximálisan odateszik magukat a munkában! Gördülékeny volt a megbeszélés, pontosan érkezés, minden a megbeszéltek alapján történt! Részletekre is nagyon odafigyelnek! Örülünk hogy titeket választottunk, csak ajánlani tudunk titeket! Köszönjük! További sok-sok sikeres évet kívánunk nektek!”


Forrayné Dobondi Andrea

“Csak jókat tudok mondani, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük, mindent megtettek értünk a nagy napon! Számunkra a videó volt a legfontosabb, hisz az örökre megmarad, de ha újrakezdeném akkor is titeket választanálak! 🙂 “ – Andi & Krisz

Kifejezetten tetszett:
“Bármilyen kérést, kívánságot teljesítettek! Kapcsolatot teremtettek a násznéppel, ami nekünk kifejezetten tetszett! 🙂


Tündi és Gábor

“Szimpatikus csapat, akik munkájukkal felejthetetlenné tették a napunkat. Minden fontos pillanatunkat megörökítettek, amire évek múlva is nagyon jó lesz visszaemlékezni.
Bátran ajánlunk Titeket minden kedves házasulandó párnak!
Ezúton is köszönjük Nektek 🙂 “

Kifejezetten tetszett:
“Mindenhol ott voltak, ahol kellett, de mégsem voltak tolakodóak”


Török Szimonetta és Bálint

“Ügyesek rugalmasak hozzáértők profik!”


Kata és Tomi

“Fejlett felszereléssel színvonalas emléket alkottak nekünk. Közvetlenségükkel oldották a bennünk lévő feszültséget. Észrevétlenül dolgoztak és minden fontos pillanatot megörökítettek.
A legjobb döntésünk volt hogy a StúdióB-t választottuk.”

Kifejezetten tetszett:
“A videó és a hang minősége kiváló. A videóba rejtett meglepetések kifejezetten tetszettek mindenkinek. Nagyon közvetlenek voltak és lelkesek. Jó hatással voltak ránk és a társaságra úgy, hogy szinte észrevétlenül dolgoztak.”


Kriszti és Balázs

“Nagyon jó volt a hangulat, mert közvetlenek voltak, mindenhol ott voltak ahol kellett. A fontos és vicces részeket egyaránt megörökítették és még a bakijainkból is jó dolog sült ki a végén”

Kifejezetten tetszett:
“A videósok közvetlensége.”


Apáti Katalin és Károly Bálint

“Csak ajánlani tudjuk a StúdióB-s csapatot, aki biztosra akar menni az őket választja. Megbízhatók, profik és nagyon jó munkát végeznek. Mindenkivel megtalálták a közös hangot, jól összedolgoztak a fotósokkal, zenekarral. Felvételeken látszik, hogy nem csak ránk, hanem vendégeinkre is odafigyeltek. Határidőre megkaptuk a felvételeket, nem kellett hónapokat várnunk a kész anyagra.”


Heni és Józsi

“Nem bántuk meg,h titeket választottunk.nagyon jó volt minden”


Leonarda és László

“Nagyon jók voltak! Többeknek is ajánlottuk őket!”


StúdióB Hungary – Esküvői videó

“Igényesség, megbízhatóság, egyedi szemlélet”