06 70 332 5857 [email protected]

Hűvös nap virradt ránk 2020. október 17-én, amikor útnak indultunk Somogyvámos felé. A megbeszélt találkozó felé haladva egy csinosba öltözött fiatalemberrel találkoztunk, akiről kiderült: Juci és Lali esküvőjére tart, hiszen Ő lesz a vőfély :D. A somogyvámosi Kultúrháznál gyülekeztünk, majd – már szorított az idő – egy gyors búcsúztató után máris Mezőcsokonya felé vettük az irányt.

Juci már nagyon várta szíve választottját. A kikérőn természetesen a szülők is áldásukat adták a közelgő frigyhez. A helyi templomban Isten, majd egy kicsit később az anyagkönyvvezető előtt is fogadalmat tettek a fiatalok.. A násznép ezután ismét autóba pattant, hogy még sötétedés előtt a lagzi helyszínére érjen. A Tenisz Clubban a megszokott remek hangulatú, baráti fogadtatásban volt részünk. Nemcsak a személyzet, hanem az est hangulatfelelősének – Bodó Peti és édesapja Tibi – részéről is. Imádunk Titeket! 😀

A buli remek hangulatban zajlott, a menyasszony és a vőlegény is derekasan állták a sarat. Végigtáncolták az éjszakát, együtt nevettek az ilyenkor szokásos „szívatásokon”, és az utolsó fillérig mindent összesöpörtek.

Kedves Juci és Laller! Kívánjuk, hogy mindig legyetek ilyen vidámak! Íme a Ti filmetek:

Esküvő – Juci és Lali
1 of 1