06 70 332 5857 [email protected]
Elkészült a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola imázsfilmje

Elkészült a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola imázsfilmje

A Dombóvári Evangélius
Általános Iskola

és Alapfokú Művészeti Iskola imázsfilmje

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy mi készíthettük el a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola imázsfilmjét. Ez egy igazi csapatmunka volt. Köszönjük az iskola pedagógusainak és diákjainak a együttműködést.

A KT foto – kreatív & art instrukciói nélkül, valamint az AirFoto.hu – Drón fotózás-videózás profi légifelvételei nélkül nem lett volna ilyen remek a végeredmény.

Dombóvári Evangélikus Általános Iskola
1 of 1

Bemutatkozik a Dombóvári Kosársuli

Bemutatkozik a Dombóvári Kosársuli

Még 2017 októberében kaptunk felkérést a Dombóvári Kosárlabda Suli KE menedzsmentjétől egy rövid bemutatkozófilm elkészítésére. Számos helyszínen forgathattunk, rengeteg edzésen vehettünk részt, ráadásul lencsevégre kaptunk egy NB II-es mérkőzést is, amely természetesen hazai győzelemmel zárult.

A rövid videóban pár másodperc erejéig Bálind József „Jampi bá” is feltűnik (ezért a vágóképért külön köszönet a MásikTV-nek).

Íme a Dombóvári Kosársuli kisfilmje:

PBA for Basketball School Dombóvár
1 of 1

Fotók

dombóvári kosársulidombóvári kosársuli dombóvári kosársuli dombóvári kosársuli

Reklámvideó – Prologic Cruzade táskák

Reklámvideó – Prologic Cruzade táskák

Ígéretünkhöz híven itt a következő Prologic videó Bábel Ákos előadásában, aki ezúttal a Cruzade termékcsalád utazótáskáit mutatja be nektek. Hamarosan érkeznek az Okuma orsókat és az SNZ kapásjelzőket ismertető reklámvideók is Horgász Dezsővel. Az említett termékeket megtekinthetitek Budapesten a LaNiTex Kft. bemutatótermében.

Prologic Cruzade bags
1 of 1

Fotók a videóból

prologic prologic prologic prologic prologic

Reklámvideó – Prologic Cruzade sátor

Reklámvideó – Prologic Cruzade sátor

Elindult egy új sorozat a horgászat témakörében Bábel Ákos és Horgász Dezső előadásában, melyben a Prologic által kínált legújabb termékek kerülnek bemutatásra egy-egy pár perces reklámvideóban. Az említett termékeket megtekinthetitek Budapesten a LaNiTex Kft. bemutatótermében.

Prologic Cruzade 2 person tent
1 of 1

Fotók a videóból

reklámvideó reklámvideó reklámvideó reklámvideó prologic cruzade