06 70 332 5857 [email protected]

Livihez és Robihoz már ismerősökként érkeztünk, hiszen néhány évvel ezelőtt Robi testvérének nagy napját is mi filmesítettük meg. A készülődés „papírforma szerint” zajlott. A menyasszony izgulva figyelt minden apró részletre – akárcsak a nap fotósa – , a vőlegény viszont a legnagyobb lelki nyugalommal, viccelődve készülődött.

A szakályi vőlegény búcsúztatóját a dúzsi kikérő követte, melyet – többek között – a vőfély (Tóth Szabi) szavai tettek felejthetetlenné. A teljes násznép ezután a szakályi templomban kísérhette figyelemmel, ahogy az ifjú pár isten színe előtt fogadalmat tesz, majd a misével összekötött szertartást követően a gunarasi Camping Étterem felé vettük az irányt. A helyszínen az időjárásra való tekintettel – a megszokottól eltérően – beltéri ceremónián erősítették meg a fiatalok, hogy egymást választották társként a nagybetűs élethez. A meglepetésekkel tarkított lakodalom során a Bácskai Sláger Band zenészei is kitettek magukért, akárcsak a fotós kollegina (Szivárvány Színei Photography), aki a szervezésből is jócskán kivette a részét.

Wedding – Livi and Robi
1 of 1

Fotók az eseményről

esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó