06 70 332 5857 [email protected]

Gergővel a lengyeltóti katolikus templom előtt találkoztunk. A bevonulást követően már nem kellett sokat várni: Krisztina is megérkezett. Az ifjú pár az oltár előtt láthatta meg egymást először „talpig díszben”. Az isteni áldás, és a fogadalmak után gyalogos menetben a helyi művelődési ház udvarára érkeztünk, hogy a magyar törvények szerint is egy párként folytathassák életüket a fiatalok. A polgári szertartás után ceremóniamesterünk (Róth-Balázsi Hunor) hergelte fel a házasság előtt álló hajadonokat, majd a csokordobást és a fotózkodást követően a Forever Live Band húzta a talpalávalót. A nyitótánc alatt a fúvósok csak az ifjú párnak fújták a romantikus dallamokat.

A finom vacsora után már a pörgősebb dalok hozták lázba a násznépet, a hajnalig tartó mulatozást pedig csak a torta által okozott édes percek szakították félbe. A gyertyafény keringő és a menyecsketánc után az is kiderült, hogy milyen jól söpör az új asszony 😊

A nap érdekessége, hogy a fotókat a GerGoo Photography készítette, aki már egyszer belegurult egy korábbi kaposvári filmünk felvételeibe az autójával. Ezen a téren generációk találkoztak, egyik operatőrünk is a márka és a típus szerelmese, így a négykerekűek sem maradhattak ki.

Na de visszakanyarodva az esküvői videóhoz, itt tekinthetitek meg Krisztina és Gergő rövidfilmjét:

Wedding – Krisztina and Gergő
1 of 1

Fotók az eseményről

esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó esküvői videó