06 70 332 5857 [email protected]
Keszi nem szereti forrón :D :D :D

Keszi nem szereti forrón :D :D :D

A „karantén” sokadik napján már Kedves Barátunk, Kollégánk, hangtechnikusunk, azaz Keszi is nehezen viseli a kialakult helyzetet… Ezért hogy feszültségét enyhítse, elkészített számunkra egy maradandó emléket 😀 Íme:

Most így foghatunk össze igazán!

Most így foghatunk össze igazán!

A jelenlegi helyzet mindannyiunknak nagyon nehéz. Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban kilábaljunk belőle, a legjobb, amit tehetünk, hogy csak a legindokoltabb helyzetekben hagyjuk el otthonunkat (munkahely, bevásárlás, akut betegség stb.) Ezért csapatunk is nyomatékosan arra kér Téged, hogy ha csak teheted, maradj Te is otthon!

Most így foghatunk össze igazán, hogy minél hamarabb visszatérjünk a régi kerékvágásba!

KÖSZÖNJÜK!

Most így foghatunk össze!
Most így foghatunk össze!
1 of 1
A „repülő” kamera

A „repülő” kamera

Új kameramozgató rendszerrel bővült a StúdióB Hungary eszköztára, amellyel az eddigieknél még kifinomultabb vágóképeket készíthetünk munkáink során. Ezek a mozgások természetesen már a 2018-as szezon esküvői filmjeiben is megtalálhatók lesznek.

Az alábbi rövid videó ezt mutatja be nektek:

The „flying” camera
1 of 1

 

Emlék 2011-ből…

Emlék 2011-ből…

A 32. Magyar Nagydíj alkalmából megosztunk veletek egy 6 éves emléket, azt a hirtelen elkapott pillanatot, ami hatalmas meglepetésként ért minket a Hungaroringen: Schumi a csütörtöki boxutca látogatáson elgyalogolt előttünk, integetett nekünk, majd annyit mondott: „Ciao”.

Bár az általunk 2011-ben rögzített videofelvételből mentett kép nem a legjobb minőségű, de nekünk, Forma-1 rajongóknak ez felbecsülhetetlen élmény…

schumacher

Felszabadult időpont…

Felszabadult időpont…

Kedves Látogatók! A 2017. július 29-ei időpont felszabadult számunkra, mert sajnálatos módon a menyasszony hirtelen lebetegedett, így az időpontot el kellett csúsztatniuk. Korábban többen kerestetek erre a napra minket, ha valakinek még aktuális lehet, akkor kérjük, jelezze.

Mobil: +36703325857

E-mail: [email protected]

Megtörtént eset alapján…

Megtörtént eset alapján…

Pontosan 70 évvel ezelőtt, 1947-ben zajlott Mágocson az ott élő svábok kitelepítése és helyükre a felvidékiek betelepítése. Ez alkalomból kértek fel minket egy dokumentumfilm elkészítésére, amelyben az érintettek mesélik el, hogyan is élték meg ezt ők gyermekként.

Hallgatva az idősek elbeszéléseit szinte felfoghatatlan volt számunkra, hogy mi vezethetett el egy efféle drasztikus megoldáshoz. Amennyiben engedélyt kapunk, hogy egy rövid összefoglalót közöljünk a filmről, úgy nemsokára ti is megtekinthetitek.

kitelepítés